Vinoteket

Annons för www.vinoteket.se/vinboxen

På Vinoteket.se beställer du dina viner enkelt och smidigt hem till dörren med fri frakt – på en tid som passar dig. Så strunta i köer och tunga kassar, och låt dina favoritviner komma hem till dig istället.

Alla viner är noggrant utvalda av Vinotekets sommelierer och sortimentet sträcker sig långt bortom det utbudet du är van vid. Välj om du vill beställa en färdig vinsamling eller plocka fritt ihop din varukorg och checka enkelt ut i kassan.

Nya tjänsten ”Vinboxen” – upptäck bättre vin varje månad

Nu har Vinoteket även lanserat den nya prenumerationstjänsten Vinboxen – 4 unika viner hem till dörren, varje månad. Den ultimata tjänsten för dig som vill upptäcka nya viner. Självklart utan bindningstid, fri frakt hem till dörren och 100% nöjd-kund garanti.

Såhär funkar Vinboxen i tre steg:

1) Vi handplockar dina viner – som är noga utvalda av våra vinexperter och är unika för just dig, och vinerna passar alltid säsongens råvaror.

2) Ingen bindningstid – inför varje ny vinbox får du ett mail så att du i god tid kan välja att ändra eller hoppa över din leverans.

3) Fri frakt hem till dörren – vi levererar vinerna på en tid som passar dig. Det enda du behöver göra är att njuta av dina goda viner. Och skulle du inte vara nöjd får du pengarna tillbaka.

Du kan välja mellan 3 olika vinboxar i 3 olika prisnivåer, ”Röda vinboxen”, ”Vita vinboxen” och ”Blandade vinboxen”. Mer info hittar du på vinoteket.se/vinboxen.

Gör vardagen lite enklare och starta din vinprenumeration på Vinoteket.se/vinboxen!

Annons för www.vinoteket.se/vinboxen

Blogga och tjäna!