Staples

Annons för StaplesStaples 7

Staples 8

Staples

Gör det enkelt att köpa allt för din arbetsplats både på jobbet och hemma!

Staples Solutions är den ledande leverantören av arbetsplatsprodukter, tjänster och lösningar för små, medelstora och stora företag i Europa.
Tack vare vårt breda utbud och lösningar är Staples Solutions det självklara valet för att tillgodose behoven för alla former av arbetsplatser.
Det svensk-danska verksamheten har över 400 medarbetare och huvudkontoret är placerat i Borås med centrallager i Växjö för både Sverige och Danmark.

Staples – when your space works, everything works

Vi ser vi till att din arbetsplats alla utrymmen, som vi kallar SPACE, fungerar som du vill. Med rätt förutsättningar kan du prestera som bäst!
På din arbetsplats, ditt WORKSPACE, ska det finnas pennor, papper, skrivare, stolar, möss och kablar.
Det ska finnas whiteboards, blädderblock, projektor, kaffemuggar, godis och pennor i mötesrummet, ditt MEETSPACE. Det behövs rengöringsmedel, moppar, städtrasor, torkpapper, tvål och toapapper i städförråd och toaletter, dina WASHSPACE.
Och för att jobbet ska fungera som allra bäst behövs förstås kaffe, te, kakor, servetter, muggar och diskmedel i lunchrummet, ditt BREAKSPACE.
Staples ser det som sin uppgift att du har rätt lösningar i alla dina SPACE, oavsett vad du jobbar med. När allt bara fungerar, mår alla bra och gör jobbet ännu bättre.
”When your space works, everything works”. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att handla allt du behöver till kontoret och hemmet!

Annons för StaplesStaples 7

Blogga och tjäna!

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?