computersalg.

Annons för computersalgcomputersalg. 7

computersalg. 8

 

ComputerSalg – Online MEGA Store

 

Med mer än 22 år i branschen, och med en webbshop som har funnits sedan 1999 vet vi mycket väl vad som gäller.
På ComputerSalg – Online Mega Store hittar du alltid ett stort urval av de populäraste produkterna, med mer än 1.400.000 produkter online.
I 2019 utnämndes ComputerSalg till den bästa webbutiken i kategorin Telefoni, ett pris som Pricerunner står bakom och som bygger på både bedömninarg av butiken, köpprocessen och köpupplevelsen. Delar som kundrecensioner, röster och slutligen Mystery Shopping räknades med i den samlade bedömningen av ComputerSalg – Online MEGA Store.

Den bästa kundservicen

Du kan känna dig trygg när du handlar på ComputerSalg – Online Mega Store Att vi har glada och nöjda kunder betyder mycket för oss. Våra duktiga kundservicemedarbetare finns tillgängliga på telefon kl. 10-14.00 alla vardagar. Vi har även produktspecialister inom nästan alla produktområden som kan vägleda dig och ge råd om våra många produkter. Vi hoppas att du blir nöjd med den service du får av oss.

Ett enormt utbud

ComputerSalg – Online MEGA Store är en av de största webbshopparna i Danmark när det gäller produktuttbud. Med mer än 1.400.000 olika produkter kan du hitta allt inom Elektronik & Kontor, Hushåll, Hem & Trädgård, Sport, Spel och Fritid, Kontor, El, VVS och Böcker. Så om det är en dator, en bok, en ugn, en vattenslang eller ett nytt kylskåp, kan du hitta det på ComputerSalg – Online Mega Store

Supersnabb leverans

Beställ innan 16.00 mån-fre och få din leverans redan nästa dag, normalt. Gäller endast de varor vi har i lokalt lager.
Vi packar även order på söndagen, så varor på lokalt lager kan bokas på helger fram till söndag kl 14.00 och skickas ut från oss redan på måndagen.

 

 

Annons för computersalgcomputersalg. 7

Blogga och tjäna!

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?