Farsdag 2020 2
Farsdag 2020
5 november, 2020
Black weekend 3
Black weekend
26 november, 2020
 

Black week!

Vi har samlat några erbjudanden från våra olika annonsörer Happy chopping.
Vi vill dessutom häls våra två nya annonsörer välkomna, Hajk & HEMTEX.

Välkommen som annonsör hos oss på Photoever                                                                                                                      Annons för HEMTEX

Välkommen till Hemtex.

Hos oss på Hemtex hittar du heminredning för alla rum. Allt från sköna påslakanset och galet fina gardiner till säsongens magiska mattor och detaljerna som gör ditt hem komplett. Vi har bäddat drömsängar, utvecklat designsamarbeten och skapat mysiga hem sedan 1973. Det var då allt började – i textilstaden Borås. Hemtex har alltid erbjudit textilier och heminredning av hög kvalitet till ett överraskande bra pris. Huvudkontoret är placerat på Spinneriet i Borås, där vi än idag strävar efter att utveckla en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Idag är vi Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextil. Vi har över 110 butiker i Norden och en inspirerande e-handel. Vi arbetar aktivt och ambitiöst med hållbarhet i hela kedjan och strävar alltid efter minsta möjliga miljöpåverkan. Vår ambition är att göra det härligt för dig att komma hem. Så välkommen till vår värld, kom in till oss i butik eller kika in på hemtex.se.

Annons för HEMTEX

Så här hittar och kontaktar du en fotograf i din närhet.
Känner du en fotograf som inte finns med på sidan hjälp oss att tala om att vi finns.
Är du fotograf och vill dela med dig av dina fina bilder/film så kontakta oss / Magnus

Ny annonsör på vår sida och Black friday 2020.

Comments are closed.

Blogga och tjäna!

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?