Farsdag 2020 2
Farsdag 2020
5 november, 2020
Black weekend 3
Black weekend
26 november, 2020
 

Black week!

Vi har samlat några erbjudanden från våra olika annonsörer Happy chopping.
Vi vill dessutom häls våra två nya annonsörer välkomna, Hajk & HEMTEX.

Välkommen som annonsör hos oss på Photoever                                                                                                                      Annons för HEMTEX

Välkommen till Hemtex.

Hos oss på Hemtex hittar du heminredning för alla rum. Allt från sköna påslakanset och galet fina gardiner till säsongens magiska mattor och detaljerna som gör ditt hem komplett. Vi har bäddat drömsängar, utvecklat designsamarbeten och skapat mysiga hem sedan 1973. Det var då allt började – i textilstaden Borås. Hemtex har alltid erbjudit textilier och heminredning av hög kvalitet till ett överraskande bra pris. Huvudkontoret är placerat på Spinneriet i Borås, där vi än idag strävar efter att utveckla en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Idag är vi Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextil. Vi har över 110 butiker i Norden och en inspirerande e-handel. Vi arbetar aktivt och ambitiöst med hållbarhet i hela kedjan och strävar alltid efter minsta möjliga miljöpåverkan. Vår ambition är att göra det härligt för dig att komma hem. Så välkommen till vår värld, kom in till oss i butik eller kika in på hemtex.se.

Annons för HEMTEX

Välkommen som annonsör hos oss på Photoever                                                                                                                     Annons för Hajk

Hajk is a Swedish contemporary clothing brand for men rooted in the idea that the outdoors is about enjoying the now.
We’re on a mission to make the outdoors not just a remote expedition to a far away place, but a part of everyday life.
We design clothing to perfectly complement an outdoor lifestyle; carefully balancing fashion, performance and sustainability.
We create aesthetic and functional pieces to accompany your day-to-day wardrobe, designed with care for our planet and a better tomorrow.

•Upptäck stilfulla och hållbara friluftskläder för dina vardagliga äventyr.
•Vi vill inspirera människor till att njuta av naturen i vardagen genom att erbjuda stilfulla, funktionella och hållbara outdoorplagg.
•Många vill få mer tid till att njuta av naturen, inte minst för alla positiva effekter det har på välmående och hälsa. Med våra plagg och genom vår vision att inspirera till vardagliga äventyr vill vi underlätta för människor att vistas ute närsomhelst under veckan, året runt
•Kläderna är designade och tillverkade utifrån fyra grundprinciper; material av hög kvalité, ett sortiment som inte är bundet till säsonger eller snabba trender, återvunna och återvinningsbara material i fokus, och en transparent produktionskedja med närproduktion i Europa.
•Vi designar och producerar hållbara plagg.

 

Annons för Hajk

Så här hittar och kontaktar du en fotograf i din närhet.
Känner du en fotograf som inte finns med på sidan hjälp oss att tala om att vi finns.
Är du fotograf och vill dela med dig av dina fina bilder/film så kontakta oss / Magnus

Ny annonsör på vår sida och Black friday 2020.

Comments are closed.

Blogga och tjäna!
Hitta din fotografVi bjuder på E-bok

Beställ en fotobok efter din fotografering.
Vi bjuder på en E-bok.
Helt kostnadsfritt både för dig och fotografen.